Verksted

Vi tar service og reparasjoner på alle bilmerker!Vårt verksted består i dag av 4 mekanikere. Ved siden av å være fagutlært på våre merker, har de følgende spesialfelt:

  • Bilverksted – for biler opp til 7500kg
  • Periodisk Kjøretøykontroll
  • Frontruteservice
  • Motorsykkelverksted
  • Båtmotorverksted - La våre fagfolk ta hånd om din Suzuki.
    Det sparer du mye penger på!

Suzuki


Ikke la deg friste til å bruke hvem som helst til å stelle med din Suzuki. Det kan koste deg dyrt. Over 80 autoriserte Suzukiverksteder står derfor klare til å yte den best mulige omsorg for nettopp din Suzuki.  Enten det er reparasjoner, service, EU-kontroll eller Periodisk Kjøreteøykontroll (PKK).– Vi får tilbakemeldinger fra Suzukieiere som har benyttet seg av ufaglært arbeidskraft, mer eller mindre bakgårdsverksteder og uoriginale deler som ikke holder mål. 

 Billig der og da, men svært dyrt i lengden… Det er teknisk sjef Pål Kristian Henriksen hos Suzuki Bilimport AS som opplyser dette.– Hos ditt autoriserte Suzukiverksted får du hjelp av meget dyktige mekanikere som kan nettopp din bil. De har lang skolegang og praksis i å skru og stelle Suzuki. De vet hva de gjør og bruker kun utstyr og deler som er godkjent og laget spesielt for å ta hånd om din bil. Her er du og din Suzuki i trygge hender. Og når den tid kommer da du skal bytte inn eller selge din kjære Suzuki, vil annenhåndsverdien være vesentlig høyere når du kan slå i bordet med autoriserte stempler i heftet, som viser at du har utført de servicer som bilen skal ha og gjort dette hos en av veldig mange autoriserte Suzuki-verksteder rundt om i Norge. Alle personbiler skal kontrolleres annethvert år.Fra og med 1. januar 1998 ble det innført Periodisk kjøretøykontroll (PKK). Denne kontrollen skal foretas første gang i det fjerde kalenderåret etter første gangs registrering av bilen. Og siden må du inn annethvert år. Hensikten er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det er bileierens ansvar å sørge for at bilen gjennomgår den periodiske kjøretøykontrollen og godkjennes innen utløpet av kontrollfristen.

Om kontrollfristen ikke overholdes, vil kjøretøyet bli begjært avskiltet. For at du lettere skal huske fristen, vil du motta en påminnelse i posten når kontrollfristen for din bil begynner. Vår anbefaling er at du bestiller tid hos din lokale Suzuki-forhandler for kontroll så snart du mottar denne påminnelsen. Slik kan eventuelle reparasjoner foretas før fristen går ut.

Suzuki-eiere: – Bruk autorisert verksted i forbindelse med service og reparasjoner. Det er meget lønnsomt i lengden. Din Suzuki blir rett og slett mer verdt som bruktbil, sier teknisk sjef Pål Kristian Henriksen.

Bilglass

Tørset Bil har lang erfaring med å reparere bilglass og gjennom Riis Bilglass er vi landets største på ruteskift og glassreparasjoner. Vi skifter frontrute og reparerer steinsprutskader på alle bilmerker.
Dersom du har kasko- eller delkaskoforsikring repareres steinsprutskader kostnadsfritt. Dersom vi må skifte ruten tilkommer en egenandel. Denne ligger vanligvis på kr. 2.000,-.

Ta kontakt for et uforpliktende møte!

Bestill verkstedtime