Informasjon

Korte spontane turer i sommervarmen. En nøye planlagt reise til en annen kant av landet. En dagsetappe på favorittstrekningen. Pendling til og fra arbeidsplassen. Herlige runder på racerbanen. Eller en kjapp tur på butikken: GSX-S750 oppfyller alle krav til den allsidige motorsyklisten. Det finnes knapt en oppgave på asfalten som den ikke takler.

Nye GSX-S750 har fått flere betydelige motor- og chassisoppdateringer for å befeste sin posisjon som klassens rampegutt nummer 1! Et friskt og aggressivt design, kombinert med en både momentsterk og turtallsvillig 749 kubikk stor 4-sylindret motor, gjør GSX-S750 til en motorsykkel som tilbyr kjøreglede gjennom hele sesongen.

Akkurat som GSX-R-serien er GSX-S750 inspirert av Suzukis MotoGP-satsning gjennom mange år. Den økte motorkraften og flere førerassistentsystemer gjør den til et smart valg for flere typer MC-førere. Den kraftfulle motoren er en direkte arv fra supersportmaskinen GSX-R750. I GSX-S750 er den trimmet og finjustert for å maksimere potensialet på landeveien. Innsprøytningsteknikk fra den legendariske GSX-R-serien kontrollerer motorstyringen. Suzukis SDTV-system garanterer effektiv forbrenning og smidig og presis kraftutvikling gjennom hele det lange effektregisteret.

Suzukis digitale tenningssystem, tomgangssystemet (ISC) og bruk av iridium tennplugger bidrar til en lineær gassrespons, heftig dreiemoment i bunnen, lettere motorstart, lavere utslipp ved kaldstart og mer stabil tomgangskjøring av motoren.

Tretrinns traction control forhindrer bakhjulsspinn og gir dermed deg som fører større sikkerhet og selvtillit under kjøringen. Systemet fungerer så smidig og naturlig at du knapt merker det når det slår inn. Det gjelder selv ved aggressiv og sportslig kjøring.

Trinn 1 er for sportslig kjøring med minimale involveringer fra systemet.

Trinn 2 tilbyr den perfekte balansen under varierende veiforhold.

Trinn 3 er den mest sensitive modusen som gir optimalt grep på vanskelige forhold, for eksempel regnvåt asfalt

Høydepunkter:

 • Ny direkteinnsprøytet, 749 kubikk, 4-sylinder motor benytter GSX-R-teknologi for å levere solid dreiemoment.
 • Avansert 3-trinns Suzuki Traction Control som gir føreren muligheten til å justere følsomheten til sin personlige kjørestil og ulike kjøreforhold.
 • Et unikt chassis som kombinerer de beste kvalitetene fra streetfighter og sportssykkel-segmentet.
 • Høykvalitets KYB-dempere for presise kjøreegenskaper.
 • Ny Nissin Monobloc bremsekalipper foran, med doble bølgede bremseskiver leverer suveren bremsekraft.
 • Aggressivt design og styling, sterkt beslektet med GSX-S1000.
 • Ny og større luftboks er utviklet for å matche den sterkere motoren. Luftinntakene er designet for å gi en herlig audiovisuell opplevelse.
 • Nytt tøft mattsvart styre, som bidrar til å dempe vibrasjoner.
 • Ny progressiv konstruksjon bak hvor støtdemper har 7-veis justering på forspenningen for optimal personlig tilpasning.
 • Ny-designede 10-eiksfelger i aluminium fra TPR.
 • Frontlykt med 60/55 W H4 halogenlys, og lekre LED-lys integrert i fronten.
 • Nytt LCD-display med justerbar lysstyrke og masse informasjon om blant annet lys, traction control, ABS etc.

Se GSX-S750 2017-mod i 360 graders Viewer

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Suzuki Motorsykkel GSX-S750ZA Suzuki Motorsykkel GSX-S750ZA Suzuki Motorsykkel GSX-S750ZA Suzuki Motorsykkel GSX-S750ZA Suzuki Motorsykkel GSX-S750ZA Suzuki Motorsykkel GSX-S750ZA

Meld interesse